Asyra Nederland
HomeAsyra systeemOpleidingenContactLinksScenarAsyra System EnglishBio-Energetic Medicine
Therapeuten/Artsen

Zoekt u een Asyra therapeut(e)/arts of een praktijk waar met het Asyra systeem wordt gewerkt, dan is hieronder de lijst met de Nederlandse (en enkele buitenlandse) therapeuten/artsen. Al deze therapeuten/artsen zijn door Asyra Nederland opgeleid en gecertificeerd Asyra therapeut(e). Neem (vrijblijvend) contact op met een Asyra therapeut(e)/arts bij u in de buurt en zij/hij zal u graag te woord staan om u verder te helpen. U kunt ook de betreffende website van de genoemde therapeut/arts aanklikken en bekijken. Steeds meer van deze artsen en therapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van Lyme, en dan wordt dit (vetgedrukt) vermeld in zijn of haar resumé


Asyra Nederland:


Margr
eet Kattestaart, Asyra Nederland, Veldeksterweg 56, 8172 VW Vaassen, 06 40475083

Resumé: Margreet is paramedisch natuurgeneeskundig Therapeut, Asyra PRO Therapeut, gecertificeerd Asyra docente en Natuurvoedingskundige, eigenaar/trainster bij Asyra Nederland. Zij is al meer dan 30 jaar actief op gebied van voeding en gezondheid. Vanuit haar eigen ervaring heeft ze het balansprogramma ontwikkeld, dat zich erop richt om mensen weer in balans te brengen en hun zelfgenezend vermogen te activeren.
Haar levensmotto is dan ook: De belangrijkste vitamine is G, van genieten!
Margreet houdt momenteel geen praktijk.


Regio Centraal Nederland:

                           Naam, Praktijk, Adres, PC  Plaats,  Website, Emailadres, Telefoon


Imgrid Faber- de Roos, Praktijk Gezondheid, Voeding & Advies, Burg. Lambooylaan 35, 1217 LC Hilversum, gezondheidvoedingadvies.nl, imgridfaber@gmail.com, 06-48569824 of  035-7721327.  

Resumé: Imgrid is orthomoleculair, natuur diëtist en Asyra PRO therapeut. In mijn praktijk werk ik met orthomoleculaire voedingsadviezen, darmtherapie, supplementen, aanvullende onderzoeken en het Asyra Pro Systeem. Ik begeleid zowel kinderen als volwassenen met uiteenlopende klachten. Lid van de NVD, Netwerk Orthomoleculair Diëtisten en Natuur diëtisten Nederland en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.Heidy van Mossel, praktijk Vitaflow, Faas Eliaslaan 24D, 3742 AT  Baarn,
vitaflow.nl info@vitaflow.nl  035-7850034

Resumé:natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair therapeut (volgens Psycho-Neuro-Immunologie), natuurvoedingskundige en Asyra PRO therapeut.

Een behandeling bij Vitaflow bestaat uit een uitgebreide meting met de Asyra, aangevuld met (natuur)voedings-, beweeg- en leefstijladviezen. Ondersteund met orthomoleculaire supplementen, homeopathie en fytotherapie.  Lid van de MBOG en BATC.  


Anneke ter Haar, Praktijk Hippokrates, de Vlijtstraat 31, 3816 VS Amersfoort, praktijkhippokrates.nl,
anneketerhaar@planet.nl, 06 5474 4648

Resumé: Klassieke Homeopathie, geregistreerd lid NVKH,  Asyra PRO therapeut, NES-Mihealth. In mijn praktijk werk ik met de Asyra PRO in samenwerking met Klassieke homeopathie . De Mihealth wordt extra ingezet bij plaatselijke behandeling, denk hierbij aan, operaties, blessures, littekens, enz.  Belangrijke focus in mijn werk is gericht op het behandelen van de  totale mens.
Patricia Dijkema, Praktijk SEN Patricia Dijkema, Euroweg 100, 3825 HD Amersfoort, patriciadijkema.nl,
info@patriciadijkema.nl, 06-57586844 

Resumé: Natuurgeneeskundig therapeut (Lid VBAG en SRBAG) Kinderverpleegkundige en IC Neonatologie achtergrond. CranioSacraal therapeut met specialisatie zwangerschap / baby's / kinderen, Asyra PRO therapeut, Kleurenpunctuur volgens Peter Mandel, Massage therapeut, Hartcoherentie coach, Docent Kleurenpunctuur, Docent workshop 'Kleur je Zwangerschap'.  Praktijk SEN is er voor jong en oud. Deze is gevestigd in Prénatal Amersfoort als deskundig partner. Ik ben gepassioneerd van de Asyra PRO omdat er zoveel mee kan zonder vervelend onderzoek te hoeven doen. Met de Asyra PRO krijg je inzicht in jouw gezondheid en dat van je kind. Tot ziens in mijn praktijk.


Zaza van Koningsbrugge, Healing Praktijk ‘The Green Woman’, Sterkenburgerlaan 18 A, 3941 BD Doorn,
thegreenwoman.nl, info@thegreenwoman.nl , 06-2676825.

Resumé: Mijn passie ligt bij mensen, dieren, de natuur en alles wat om ons heen leeft. Mijn natuurlijke nieuwsgierigheid heeft me al op veel verschillende paden in het leven gebracht, wat ik allemaal zal gebruiken in mijn praktijk. Wees welkom.
Ieder lichaam heeft een zelf helend vermogen maar soms kan je wel wat hulp gebruiken. In mijn praktijk maak ik onder andere gebruik van het Asyra PRO systeem.

 

 

 


Arjan van Wijck, FoodFitness, Praktijk voor Voedings- en Bewegingsadvies, MC Verloopweg 65-14, 3956 BN  Leersum (Utr.),
foodfitness.nl, welkom@foodfitness.nl, 06-46170096.

 

Resumé: orthomoleculair therapeut (volgens Psycho-Neuro-Immunologie), Asyra PRO therapeut, Personal Trainer, Certified Running Instructor, Instructeur Fysieke en Mentale weerbaarheid, Agressietrainer/-Coach. Vooropleiding: HBO Medische Basiskennis.

Ik werk in mijn praktijk met: (sport)voeding, bewegings- en leefstijladviezen, chronische  en acute gezondheidsklachten, supplementen, fytotherapie.Tina Streng-Nieuwenhoff,  Praktijk Gezondheid in Handen, Wieselseweg 120, 7345 CG  Wenum Wiesel (Apeldoorn),
gezondheidinhanden.nl
, tina.streng@planet.nl, 055-3121740  of 06-53402548

Resumé : Tina is Orthomoleculair Therapeut, Asyra PRO Therapeut, Orthomoleculair Sportbehandelaar,  Gewichtsconsulent en PNEI Therapeut (i.o.)  Zij combineert haar dertigjarige reguliere achtergrond als Fysiotherapeut en Bekkentherapeut met de alternatieve complementaire  geneeswijze. Zo kijkt ze vanuit meerdere invalshoeken naar klachten van o.a. het bewegingsapparaat, degeneratieve klachten (artritis, artrose, osteoporose), burn-out, problemen met darmen/blaas/bekkenbodem, hormonale problemen (overgang, PMS, postnatale klachten, moeilijk zwanger worden) en problemen met uw gewicht.  Aangesloten bij de MBOG.Jolande Mensink, Centrum voor Natuurgeneeskunde en Kinesiologie, Eekterweg 56B, 8097 PE Oosterwolde (gld)  
deandereaanpak.nu, info@deandereaanpak.nu  06-54797836. 

Resumé: De Andere Aanpak: praktijk voor Toegepaste Kinesiologie en Natuurgeneeskunde. Jolande is Erkend Kinesioloog en is erkend therapeut met de NAET-therapie, MIR-methode, Dorn/Breuß methode, Systeemdynamiek(familieopstellingen) de One Brain methode en Asyra PRO therapeutLid van de Beroepsvereniging voor Kinesiologen(BvK).
Ina Koopman, Praktijk voor Natuurgeneeswijzen Ina Koopman, Engelandsweg 31, 8091 BA , Wezep, inakoopman.nl, info@inakoopman.nl, 038-3758573

Resumé: Paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair therapeut ( volgens PNI). Asyra PRO therapeut. ( vooropleiding; Verpleegkundige A met kraamaantekening). Ik werk in mijn praktijk met: Voeding, Leefstijladviesen, Fytotherapie, Hydrotherapie, Baunscheidtieren, Schröpfen ( cupping),Neusreflexologie, Schüssler zouten, Oorkaarsbehandelingen. Voetzoolreflexmassage, Klassieke Massage, Segmentmassage, Synergene Massage. Dorn Methode. Bach Bloesem Therapie. Lid van het NWP.


Arno Hovius, Praktijk voor fysiotherapie & natuurgeneeskunde, Weteringdijk 12,  8181 RT Heerde
, arnohovius.nl, info@arnohovius.nl,  06 29596100

Resumé: Fysiotherapie en progressieve geneeskunde vormen de basis voor mijn praktijk.  De therapie is gericht van uiteenlopende complexe klachten tot het begeleiden van iedereen die zich vitaal  door het leven wil bewegen. Mijn jarenlange ervaring in de ( top ) sport is een waarborg voor een doelgerichte aanpak. Naast fysiotherapie werk ik met de Scenar, elektro-acupunctuur en de Asyra PRO. Het voorschrijven van homeopathie, fytotherapie, orthomoleculaire middelen en een persoonlijk voedingsadvies kan onderdeel van de behandeling zijn. Heidi Beens, Praktijk Natuurlijkgewichtsmanagement, Tureluur 11, 8281 EX Genemuiden
, natuurlijkgewichtsmanagement.nl,
info@natuurlijkgewichtsmanagement.nl, 06 27530190 

Resume: Lifestylecoach, Trainer Hormoonfactor, S.T.E.R. Therapeut, Asyra PRO Therapeut. In mijn praktijk worden de volgende behandelingen gegeven: voeding-, bewegings-, en leefstijladviezen, hormonaal advies, S.T.E.R. behandelingen, zachte en pijnloze vorm van voetreflexologie, en daarbij maak ik gebruik van het Asyra PRO systeem. Deze behandelingen tezamen stimuleren het zelfhelend vermogen van het lichaam.


 


Andrea Reinders, VitaliteitsPraktijk, De Duiker 77, 3461 JE Linschoten, vitaliteitspraktijk.nl, 
info@vitaliteitspraktijk.nl, 0348-690362 of 06-45960166
Tevens: Centrum voor Natuurgeneeskunde, Zaagmolenlaan 4, 3447 GS Woerden 

Resumé: Natuurgeneeskundig therapeut. Ik werk in mijn praktijk met NEI/INTEGRA/homeopathie & Asyra PRO. Ik heb nu 10 jaar een praktijk en behandel kinderen en volwassenen met zeer uiteenlopende klachten (zowel fysiek als mentaal). Aangesloten bij VBAG en RBNG.


Bertie Dekker, Praktijk Wat de Natuur Schaft, Fazantenkamp 659, 3607 DM  Maarssen
, watdenatuurschaft.nl, info@watdenatuurschaft.nl,  0346-563963 

Resumé: In 2010 ben ik afgestudeerd als Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof Academie in Driebergen. November 2012 heb ik na afronding van de Advanced professional training het certificaat als Asyra PRO therapeut bij Asyra Nederland behaald. Naast een parttime baan in medische laboratoriumresearch heb ik nu een kleinschalige praktijk om vanuit deze therapeutische mogelijkheden uw klachten te helpen verbeteren en uw welbevinden te verhogen. Dat kan door met de Asyra apparatuur vast te stellen of en waar er in uw lichaam een blokkade is. Hanneke Bouma, Praktijk Mannaz de Witte Tara, Bruine Engseweg 1, 3911 CJ
  Rhenen, mannaz.nl, mannazdewittetara@hotmail.nl , 0317-618609 

Resumé: Van huis uit verpleegkundige en groepleidster en nu paramedisch natuurgeneeskundige. Hanneke werkt al zo’n 25 jaar in haar eigen praktijk.  Healing, reading, leading, hypno- en regressietherapie, kinesiolologie, orthomoleculaire adviezen. LUX IV met licht, kleur, frequentie en edelstenen behandelingen: de manier om biologische energie toe te dienen en verzamelpuntkennis van het ‘eerste’ uur en nog veel meer. Behandeld ook Lyme. En sinds april 2013 Asyra PRO therapeut. Lid van het BATC.


Bart van der Weerd, Praktijk Biofys  ABC bv, Eemnesserweg 98, 1221 EB Hilversum, Biofys.nl, relvdwee@chello.nl , 035-6830545


Edwin Wiersma, Praktijk Wiersma, Paltzerweg  210, 3734 CN  Den Dolder,
praktijkwiersma.com, edwinwiersma@gmail.com, 030-2254713.

Resumé: Edwin studeerde eerst verpleegkunde en daarna verloskunde. Al tijdens zijn studie raakte hij geïnteresseerd in de alternatieve geneeskunde. Daarom deed hij in 1999 de opleiding orthomoleculaire geneeskunde via de Stichting Orthomoleculaire Educatie. Gezien de ontwikkelingen binnen de orthomoleculaire geneeskunde voltooide Edwin hierna de opleiding Psycho Neuro Immunologie (PNI). Daarnaast deed Edwin diverse opleidingen en cursussen waaronder acupunctuur, bioresonantie, Asyra PRO, elektro-acupunctuur en levend bloedanalyse (LBA). Gepassioneerd door de ongekende mogelijkheden van bioresonantie volgde Edwin in 2008 een cursus aan de International Meditterian University of Malta aan de faculteit Holistic Bio Energetic Medicine. Edwin is zeer ervaren in het behandelen van Lyme

Naast zijn werkzaamheden in de praktijk is Edwin bestuurslid van de beroepsvereniging MBOG. Verder geeft Edwin regelmatig colleges voor de Ortho Health Foundation & spreekt hij op congressen of seminars. 

 


Regio Noord Nederland:

                           Naam, Praktijk, Adres, PC  Plaats,  Website, Emailadres, Telefoon


Debby Beck-Pex, Praktijk Orthobalance, Kievitweg 52, 7971 DD
Havelte, ortho-balance.nl, info@ortho-balance.nl, 06-29123054

Resumé: Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut, Trainer Hormoonfactor, Asyra PRO Therapeut. Vooropleiding: Klinische en gezondheidspsychologie, HBO Bedrijfscounselling, klinische Psycho-Neuro-Immunologie - kPNI, Basisopleiding PNEI. In mijn praktijk worden de volgende behandelingen gegeven: Bio Fotonen Resonantie Asyra PRO, hormonaal advies, hormoonbalansprogramma, orthomoleculair voedingsadvies, Levend Bloed Analyse, ervaring in het behandelen van Lyme en Emotional Freedom Techniques - EFT. Lid van de BATC.
 

 


Hélène van den Burg, Praktijk voor Gezondheid - Gezond is Leven, Land van Heusden 2, 8302 ML Emmeloord, gezondisleven.nl, helenevandenburg@kpnmail.nl, 0527-204563
 

Resumé: Hélène is Paramedisch- Natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair/phyto/homeopathisch therapeut, orthomoleculair sportconsulente, UMF-therapeut, Asyra PRO therapeut en geeft adviezen ter verbetering van voeding-& lifestyle. Zij werkt voornamelijk met Asyra PRO, Mora Bioresonantie en Mora Pijnbestrijding. Tevens werkt zij met Body Detox Professional Elektrolyse System om de mensen te begeleiden met ontslakken en ontgiften. Gespecialiseerd in het behandelen van Lyme.
Opleiding: HBO Medische Basiskennis, HBO UMF-therapie en Natuurgeneeskunde. Beroepsvereniging BATC. Hélène: Met mijn ruime ervaring en 100% motivatie om mensen te genezen van vele klachten en ziekten, geeft mij dit heel veel vreugde en dankbaarheid.Janet de Graaf, Acupunctuurpraktijk, Mr. PJ Troelstrawei 6, 9001 CV  Grou, acupunctuurpraktijk-friesland.nl, janet_tcm@hotmail.com, 06 430 379 57

Acupunctuurpraktijk, Waaigat 7, 8531 JD  Lemmer, acupunctuurpraktijk-friesland.com, janet_tcm@hotmail.com, 06 43 03 79 57

Resumé: Janet de Graaf (1969) heeft sinds 2005 een acupunctuurpraktijk in Grou. Sinds 2008 is ze franchisenemer van Prostop en medipro voor het succesvolle ‘stoppen met roken’ programma. Nu is Janet  gevestigd  in Lemmer en Grou  waar ze met veel plezier, acupunctuur behandelingen, Tuina massage en het concept  ‘stoppen met roken’  uitoefent. Sinds kort werkt ze nu ook als Asyra PRO therapeut. Met haar dochter Amber Smit gaat ze de Asyra therapie ook toepassen bij paarden.


Annie Snijder, Praktijk Annie Snijder,
de Lange West 8a, 9201 CD Drachten, anniesnijder@kpnmail.nl, 06-27385822

Resumé: Natuurgeneeskundig therapeut. NAET-therapeut en Asyra PRO Therapeut. Begonnen als medisch analist en daarna een opleiding gevolgd in natuurgeneeswijzen. Aangesloten bij NWP, RBNG en SRBAG.

 
Roelie Veger, Praktijk voor Natuurgeneeskunde Roelie Veger, Schanswal 4, 9407 AB
Assen, roelieveger.nl, info@roelieveger.nl, 06-39839780   

Resumé: Natuurgeneeskundig therapeut, Asyra PRO Therapeut, Bioresonantietherapeut. Ik maak gebruik van deze therapieen: Bach Bloesemremedies, Baunscheidtieren, Bioresonantie met Asyra Pro en Bicom, Dorn wervelmethode en Breuss massage, Fytotherapie, Hydrotherapie, Oorkaarsen- behandeling, Schröpfen/koppen zetten, Schüssler celzouten, Voedings- en leefadviezen, Voetreflexzone therapie. lid NWP en RBNG.José Hoekstra-Kruize, Praktijk De Cirkel Assen, Bosmos 9, 9408 LN  Assen,
decirkelassen.nl, decirkelassen@gmail.com,  0592-405041/06-33912571   

Resumé: natuurgeneeskundig therapeut, Asyra PRO Therapeut, bedrijfsmasseur, orthomoleculair gewichtsconsulent, CEASE (CEASE v.a. feb. 2013). In mijn praktijk werk ik veel met Asyra Pro, voedingsadviezen, suppletie, manuele behandelmethoden en bewustwording. Ik begeleid volwassenen en kinderen met uiteenlopende gezondheidsproblemen. Aangesloten bij NWP en RBNG waardoor vergoeding van zorgverzekeraar bij een aanvullend pakket veelal mogelijk is.Manoe Romeijn, Praktijk Asyra Groningen, Lodewijkstraat 35, 9724 BE
Groningen, asyragroningen.nl, 050-4095200

Resumé: Manoe is Klassiek Homeopaat (lid NVKH) en Bioresonantietherapeut, Asyra PRO therapeut.

                    
Fonger Smits, Wjukslach 8, 8723 GD  Koudum (Frl)
E-geneeskunde.nlinfo@e-geneeskunde.nl  0514-522172Regio Oost Nederland:

                           Naam, Praktijk, Adres, PC  Plaats,  Website, Emailadres, Telefoon

Jeroen Hoogakker, Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid, Driehuizerweg 309, 6525 PL, Nijmegen, vitaliteitengezondheid.nl, cvg@vitaliteitengezondheid.nl, 024-3541804

Resumé:  Wij bestaan 25 jaar in 2014. Jeroen heeft een gezondheidsprogramma ontwikkeld en maakt daarbij gebruik van de Asyra PRO naast Vegatest en Acupunctuur. Lichaamsgerichte interventies worden ingezet om bewustwordingsprocessen te stimuleren. Specialisme: Maag- Lever- en darmaandoeningen en de ziekte van Lyme. Speciale aandacht voor Hooggevoelige clienten. Jeroen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (N.V.A.) onder lidnr: 0730, AGB-code: 90-021506/90-00257.
Maud Kruit-Snelooper, Praktijk: De Nutritionist, Rijksweg 174B, 6586 AB, Plasmolen (bij Nijmegen),
denutritionist.nl, nutrio@outlook.com, 024-6963990 of 06-15332327 

Resumé: Praktijk voor Nutritionele geneeskunde en digitale bioresonantie (Asyra PRO). Maud is A-Verpleegkundige, Orthomoleculair therapeut , sportmasseur en sportvoedingsadviseur, Asyra therapeut. Ze doet ook psycho-sociale counseling en bachbloesem remedies. In samenwerking met een Orthomoleculair arts en een medisch specialist (KNO).Beatrice Roldaan, arts. Artsencentrum voor Homeopathie Arnhem in Gezondheidscentrum Parkstraat,  Parkstraat 38A, 6828 JK  Arnhem
. homeopathie-arnhem.nl, b.roldaan@planet.nl, 06-27066396. 

Resumé:  Arts voor Homeopathie, lid AVIG. Als aanvulling staat nu het Asyra PRO systeem tot mijn beschikking. Voedings- en leefstijladviezen om het zelfgenezend vermogen te stimuleren.  Homeopathie is geschikt voor iedereen van alle leeftijden voor velerlei klachten.
Mayke van Zon - Prins, Praktijk Prince du Soleil, Bachlaan 2, 7002 MZ Doetinchem, princedusoleil.nl, info@princedusoleil.nl, 0314-378449

Resumé: De naam Prince du Soleil is ontstaan door onze twee achternamen samen te voegen. Mayke Prins en Paulus van Zon. Mayke is begin jaren 80 in contact gekomen met kinesiologie en heeft hier sindsdien vele cursussen in gevolgd en ontwikkeld nu ook cursussen en schrijft boeken. Ze is begonnen als verpleegkundige en heeft na haar diplomering onder andere op de operatie afdeling, verloskamers en laboratorium gewerkt. Sinds 1985 behandeld ze al patiënten, dus al meer dan 27 jaren ervaring! Ze is nu ook druk met het opzetten van haar eigen lijn met bloesemremedies, de Mother Gaia remedies en is zij docent aan de Life University waar zij de module Complementaire Geneeswijzen geeft.  V.N.T. registratienummer: 89.284, BIG registratienummer: 69013886830. 


Carolien Wesselink- Everts, Praktijk Reflex, Burg. Crommelinlaan 54, 7431 HB  Diepenveen, praktijk-reflex.info,
mail@praktijk-reflex.info, 0570 593734. 

Resumé: Natuurgeneeskundig therapeut, Asyra PRO therapeut en werk ik in mijn praktijk met reflexzonetherapie, drukpunttherapie, klassieke massage, Touch for Health, cupping, guasha, craniosacraal, aurasoma en ik geef ondersteuning bij ontgiften en daarbij voedingsadviezen. Daarnaast heb ik 25 jaar ervaring als woonondersteuner in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
Kristiina Kemna, Natuurgeneeskundig Praktijk de Bron, Zandbreeweg 12 A, 7577 BZ
Oldenzaal
ngp-debron.nl, info@ngp-debron.nl, 0546-44 22 58

Resumé: Kristiina is een Natuurgeneeskundig Therapeut, Asyra PRO therapeut en Orthomoleculair Geneeskundige.

 Annemarie Naafs, Natuurgeneeskundige Praktijk Puur, Sicilialaan 7, 7577 KE Oldenzaal,
a.naafs@kpnplanet.nl, 06 229 36184

Resumé: Annemarie is Orthomoleculair therapeut (Volgens Psycho-Neuro-Immunologie), Asyra PRO therapeut. Vooropleiding: 25 jaar werkzaam als verpleegkundige waarvan 22 jaar als kinderverpleegkundige (BIG geregistreerd). Lid van de MBOG waardoor vergoeding door zorgverzekeraar bij een aanvullend pakket veelal mogelijk is.

 

 Regio Zuid Nederland:

                            Naam, Praktijk, Adres, PC  Plaats,  Website, Emailadres, Telefoon


Sandra Bult,  ILIASTER praktijk voor natuurgeneeskunde, Repelweg 7, 4759 AJ  Noordhoek (gemeente Moerdijk), iliaster.nl, sandra@iliaster.nl 0168-405051    

Resumé:  Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut, Asyra therapeut en Holistisch Energetisch Therapeut. Ik werk in de praktijk vooral met het Asyra PRO systeem en indien nodig aanvullend met o.a. (voet)reflexologie, de Multi Wave Oscillator voor resonantie- en pijntherapie en de Dorn methode voor wervel- en gewrichtscorrectie. Mijn behandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden. De variëteit aan therapeutische behandelmethoden binnen mijn praktijk zorgt voor een brede inzetbaarheid bij nagenoeg elk gezondheidsprobleem, voor zowel acute, chronische, lichamelijke als psychische klachten. Gespecialiseerd in het behandelen van Lyme. Aangesloten bij de VIV en SRBAG waardoor vergoeding door zorgverzekeraars mogelijk is. Persoonlijke aandacht, gedrevenheid en kwaliteit is wat ik te bieden heb en het is mijn streven om in samenwerking een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.


 Marlies van Son, Praktijk 'Ananda', Marijnenlaan 9, 5251 SB Vlijmen, quantumvision.nl,  info@quantumvison.nl, 073-5116489

Resumé: Marlies is natuurgeneeskundig therapeut, yoga-docente en trainer. Sinds 1985 werk ik in mijn praktijk met Coaching en Persoonlijke Ontwikkeling. Ik maak hierbij gebruik van  NEI, EMDR, OMEGA, EFT, Hartcoherentie, Yoga, Reiki, Quantum-Touch, Talentencoaching, Regressie, MIR-Methode, Asyra PRO,  en Verliesbegeleiding. Ik heb twee boeken geschreven over rouwverwerking en geef workshops in QT, Talentenspel en de MIR-Methode. Lid van BATC en VIV. 


Casey Bloksma, Praktijk ‘Homeopathie-'Equilibrium', Demer 35,  5256 AB  Heusden (NBr.) homeopathie-equilibrium.nl,  Bloksma@homeopathie-equilibrium.nl, 06-19218859  

Mijn doelstelling is: Lichaam & Geest in balans met Homeopathie.

Resumé: Ik heb op HBO niveau geneeskunde gestudeerd en ben cum laude afgestudeerd. Op universitair niveau bestudeerde ik de biochemie en het menselijk metabolisme. Ik ben HBO gediplomeerd: Klassiek homeopaat, Kruidengeneeskundige, Orthomoleculair voedingsspecialist, Orthomoleculair suppletiespecialist, Cellulaire suppletietherapeut, Natuurgeneeskundig voedingsspecialist, Gewichtscounselor​, Advanced Asyra​ PRO therapeut en SCE​NAR pijntherapeut​. Daarnaast volgde ik studies in de Ayurveda, reguliere diëtiek, acupressuur en electro acupunctuur.Jeroen Postma, praktijk Harmonature, Loonsebaan 36, 5263 CP Vught, harmonature.nl, info@harmonature.nl , 073-6563067.

Resumé: Jeroen is Natuurgeneeskundig Therapeut, Asyra PRO therapeut, Energetisch therapeut en Orthomoleculair therapeut. Lid van de
MBOG.

 


Sandra Haarhuis-Swets, 'Sansani', Paramedisch natuurgeneeskundige praktijk en (sport)diëtistenpraktijk, Vlinderlaan 113, 5691 RZ Son en Breugel, sansani.nl, info@sansani.nl
, 06-33846565 

Resumé: Van huis uit diëtist en nu ook paramedisch natuurgeneeskundige, orthomoleculair therapeut, Asyra PRO Therapeut, Sport diëtist en NAET therapeut. Ik begeleid zowel kinderen als volwassen met uiteenlopende klachten. Tevens begeleid ik sporters in hun zoektocht naar betere prestaties en sneller en beter herstel. Lid van BATC.
Ans
Loomans-Guns, praktijk Ans Loomans, Leverkruid 9, 5721 RE  Asten, ansloomans.nl, info@ansloomans.nl  0493-690852

Resumé: Ans is Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut, Asyra PRO Therapeut en Therapeut integrale lichaamsmassage. Lid van de BATC. 
Daniëlle van Huis, Praktijk voor Natuurgeneeswijzen en Coaching, Wageningsestraat 2B, 6673 DC 
Andelst, daniellevanhuis.nl, hallo@daniellevanhuis.nl, 06-53521958

Resumé: Als Asyra PRO® Therapeut werk ik veel met Bioresonantie plus LichtTherapie. Vooral voor Lyme patiënten is diagnose via Levend Bloed Analyse en behandeling met de Asyra PRO een geweldige combinatie. Het is mijn passie mensen weer in balans te brengen. Ook voor coaching en stralingsproblemen kunt u bij mij terecht. Ook praktijk in Marknesse (NOP), 1 x per 14 dagen.
Sonja Schepens, Praktijk Margrietje, Hulsterloostraat 107, 4568 AC Nieuw Namen, praktijkmargrietje.nl, margrietje@schelfhout-schepens.be, 0114 346200

Chris Lauwers, Praktijk Bio-Flora, Antwerpsestraat  8, 4645 BJ  Putte,
bio-flora.nl, chris@bio-flora.nl
, 0032(0)473 419 177

Lydia Werkman, Praktijk de Rode Meridiaan, Vliehors 7, 5691 ZX  Son, rodemeridiaan.nl, lydia@rodemeridiaan.nl, 06 389 087 18


Regio West Nederland:

                            Naam, Praktijk, Adres, PC  Plaats,  Website, Emailadres, Telefoon


 

Pamela Veldema, praktijk INBALANZ.eu, De Caascooper 40, 1531 PX
Wormer inbalanz.euinbalanz@quicknet.nl  06-51586095

Resumé: In mijn praktijk beoefen ik, met veel plezier, de volgende therapieen: Asyra PRO, Neurofeedback (hersentraining), Naet (allergie-eliminatie), Totaal Balans (natuurgeneeskunde) en de Helende Reis van Brandon Bays.Verder begeleid ik ook clienten met voeding en afvallen. Het belangrijkste is dat de client een behandeling krijgt, wat persoonlijk is afgestemd. lid VBAG, RBNG en NVNF.


Margriet Bleeker, praktijk voor Jeugd- en Psychotherapie, Noorderuitweg 53, 1608 EA  Wijdenes. margrietbleeker.nl , info@margrietbleeker.nl, 0627071190

ResuméIn mijn praktijk behandel ik kinderen en volwassenen met leer, emotionele en gedragsproblemen. De totaalaanpak met cognitieve therapie, EMDR en Neurofeedback betekent dat vastzittende patronen, trauma’s en verstoringen van het brein aangepakt kunnen worden. De behandeling met de Asyra maakt de puzzel compleet door juist voor concentratie, gedrag en leermoeilijkheden en bij verstoringen als AD(H)D en PDD NOS vanuit een geheel andere optiek te werken. De totaalaanpak levert maatwerk voor elke cliënt, met het doel de bron van de problemen op te lossen. Aangesloten bij de VBAG en RBNG waardoor vergoeding van consulten door de aanvullende ziektekostenverzekering mogelijk is.
Kelly Groot, Praktijk Andijk, Landstraat 5, 1619 EX
  Andijk, praktijkandijk.nl, info@praktijkandijk.nl, 0228-591122

Resumé: Kelly is sinds 2000 fysiotherapeut en sinds 2001 acupuncturist. Sinds 2007 gaan richten op de acupunctuur en hiervoor meerdere opleidingen gedaan. In 2007 Radts therapie. (vorm van electro-acupunctuur waarbij je werkt met de Rathera) 2012 dus de Asyra cursus gevolgd. De Asyra PRO en de Rathera koppelen ik vaak met elkaar omdat ze elkaar er goed aanvullen. Lid van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur)  en BIG geregistreerd.
Johanna Münchow, Praktijk Jana Health Care, Dorpsweg 98, 1631 DJ Oudendijk (nabij Hoorn)
janahealthcare.nl
janahealthcare@ziggo.nl  0229-542033

Resumé: Natuurgeneeskundig therapeut. Ik werk in mijn praktijk met de Asyra PRO, kristallen, ritm-scenar en geef voedings- en leefstijladviezen, ondersteund met Bloesemremedies, Schüssler celzouten, fytotherapie en orthomoleculaire supplementen. Aangesloten bij de BATC. 
Marjanne Laeven, praktijk Faro neuro & health center, Papaverstraat 268, 1131  HK  Volendam, farohealthcenter.nl, info@farohealthcenter.nl 
0299-713002

Resumé: natuurgeneeskundig therapeut, 24 jaar ervaring als verloskundige binnen eigen (groeps)praktijk, nu met passie natuurgeneeskundig therapeut. Ik werk met licht- en kleurentherapie/ kleurenpunctuur volgens Peter Mandel, kristaltherapie, neurofeedback, Integrated Listening auditieve therapie (Tomatis methode), Scenar therapie, Voice Analysis, Esteck body scan, GDV camera Korotkov (digitale kirlianfotografie), Papimi magneetveldtherapie en Asyra PRO. Lid VBAG en RBNG.
Jan Karregat, praktijk Faro neuro & health center,
Papaverstraat 268, 1131  HK  Volendam, farohealthcenter.nlinfo@farohealthcenter.nl,  0299-713002.

Resumé: yogadocent en paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, al 25 jaar ervaring. Ik werk met Hatha Yoga, Integratieve Ademtherapie, Deymed EEG analyse, neurofeedback, Integrated Listening Systems auditieve therapie (Tomatis methode), kleurenpunctuur,  kristaltherapie, Voice Analysis, Esteck Body scan, Introspect-Oberon, Papimi magneetveldtherapie, Scenar therapie, GDV camera Korotkov (digitale kirlianfotografie), Prognos en Asyra PRO systeem. Lid BATC en RBNG.
Ivo Kattestaart , Praktijk Be-Healthy, Grianestraat 7 B, 1055 EX Amsterdamweesgezond.com,
info@weesgezond.com06 16 42 45 58

Resumé: Orthomoleculair Therapeut, Asyra PRO Therapeut Vooropleiding: HBO Medische Basiskennis. Begeleiding in leefstijl en voedingsadviezen, supplementen, fytotherapie, en homeopathie.


Myrna Schut, Praktijk Balance in Life, Cornelis van Rijplantsoen 11, 1063 MC
Amsterdam,  myrnaschut.nl,  info@myrnaschut.nl, 06-2527 4977

Resumé: Acupuncturiste, Natuurgeneeskundig therapeut, Fytotherapeut, Reiki master-healer, Advanced Asyra PRO therapeut. Aangesloten bij NWP, RBCZ, NVF.

 Caecilia van der Drift, praktijk Wel-zijn, Kastanjeplein 8, 1092 CJ  Amsterdam, wel-zijn.euwelkom@wel-zijn.eu  020-6929699


Resumé: Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut, psychosyntheticus, essential coach, begeleider metabolic-balance. Caecilia heeft haar praktijk Wel-Zijn, praktijk natuurgeneeskunde, in Amsterdam op het Kastanjeplein, nabij het Oosterpark. In de natuurgeneeskunde heeft ze haar passie gevonden. Mensen helpen herinneren dat ze een zelfherstellend vermogen hebben en hoe is dat weer te activeren. Behaalde diploma's: psychosynthese, BEST-therapie, Asyra PRO therapie, Energetische geneeswijzen. Metabolic Balance. Aangesloten bij de VPN, RBNG en de BATC. Yatra-W.M. da Silveira Barbosa, van Ostadetraat 234A, 1073 TV  Amsterdam, Equilibriumvital.org, info@equilibriumvital.org 06-20322185
 

Resumé: Degree in Naturopathy, Homeopathy, Bioregulatory Medicine, Homotoxicology, Homeopathic Mesotherapy, Scenar therapy, Reconnective Healing, Tachyon Holistic Wellness, Dr. H. Clark therapy, Colon Hydrotherapy (member of I-ACT USA), member of BATC (NL), member of the British Society for Bioregulatory Medicine, member of the British Register of Complementary Practitioners (Bioregulatory Medicine Division). Working with the Asyra PRO system. At the moment doing a 2 years post-graduation in classic homeopathy in the UK, finishing in december 2011.


Silvia Setyo - Foe, praktijk Health & Food Clinic, Parkhof 5
, 1106 SX  Amsterdam
, healthandfoodclinic.nlinfo@healthandfoodclinic.nl  020-6960515

Resumé: Silvia is gespecialiseerd om snel en vakkundig de onderliggende oorzaken op te sporen en het immuunsysteem weer in balans te brengen. Hierbij gaat ze uit van de visie van functionele geneeskunde die zich richt op een integrale aanpak voor een optimale gezondheid, rekening houdend met mentale en emotionele factoren. Voor de analyse maken we gebruik van de nieuwste apparatuur op gebied van Bio-energetisch genezen.Conny Rietveld, Praktijk “VitaCotheon”, Prins Bernhardkade 4, 1165 HL Halfweg,
vitacotheon.nl, conny@vitacotheon.nl 020-8230530 / 06-41376202  

Resumé: Ik ben sinds 30 jaar doktersassistente  en 7 jaar medewerkster trombosedienst. Opleidingen all-round medewerkster trombosedienst en doseeradviseur trombosedienst. Sinds enkele jaren ook orthomoleculair therapeut.  Na de opleiding orthomoleculaire voedingsleer en geneeskunde  en medische basiskennis te hebben gehaald ben ik een praktijk gestart voor natuurgeneeskunde als orthomoleculair therapeut en gecertificeerd Asyra PRO therapeut. Ik werk met natuurlijke supplementen van het merk Nutrivital uit Engeland. Deze serie van supplementen bevat zowel supplementen om te gebruiken in het leven van alledag als supplementen die specifiek van aanvulling zijn op de Asyra behandelingen.  Aangesloten bij de MBOG, Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde.

 

Irene
Hilverda, Natuurgeneeskundige praktijk Bénice- Be-Nice, Roerdompstraat 39, 1171  HB  Badhoevedorp,
benice-be-nice.com, info@benice-be-nice.com,
020-6596118

Resumé:  Bénice- Be- Nice is een gecombineerde praktijk waar balans tussen innerlijke- en uiterlijk “schoonheid” centraal staat.  Sinds 1994  is Irene werkzaam als specialiste in huid- en lichaamsverzorging. Vanaf 1998 werkt zij ook als natuurgeneeskundig  therapeut. Zij heeft zich gespecialiseerd in:  Bach-Bloesem therapie (volgens de methode van Dietmar Krämer),  EFT  (Emotional Freedom Technique) en de Asyra PRO. Ook volgde zij andere opleidingen waaronder,  Nei, Integra, NLP en Bio-resonantie met Vegatest. Aangesloten bij  NOAG en de ANBOS.


 
Drs. Jacob N. de Leeuwe, arts, praktijk Amstelveen, Haagkerslaan 22, 1185 DJ  Amstelveen,
praktijk-amstelveen.nl, dokterdeleeuwe@praktijk-amstelveen.nl  020-7370420

Resumé: Jacob de Leeuwe is arts en therapeut en orthomoleculair arts en natuur arts; ervaring interne geneeskunde, huisartsgeneeskunde, ouderen geneeskunde; Asyra PRO Therapeut, gecertificeerd Asyra; Meer dan 30 jaar actief op gebied van gezondheid vanuit een holistische visie. Diagnose en behandeling vanuit orthomoleculaire visie.
Karin Terwey, Praktijk In Balance,
Perzikstraat 8, 1326 GG  Almere,
inbalance.nl, info@inbalance.nl, 036 –5354574

Resume: Natuurgeneeskundige aangesloten bij de VBAG en BVK, Therapeut en Quantum Touch instructeur. Gespecialiseerd in NAET ( Nambudripads Allergie Eliminatie  Technieken). Werkzaam met de Asyra PRO, kinesiologie, energetisch, EFT en nog vele andere therapieën. Op de site  staan veel ervaringsverhalen en een demo film over een NAET behandeling. Ook opgeleid in het behandelen van  de ziekte van lyme

Aart van Eck, Praktijk Aart van Eck, Bolwerksepoort 53, 2152 EX Nieuw Vennep,
aartvaneck.nl, info@aartvaneck.nl, 0618 797966

Praktijk Tetterode, Tetterodeweg 15, 2051 EG Overveen / Haarlem, fysiotetterode.nl, info@fysiotetterode.nl0618 797966 

Resumé: Fysiotherapeut en natuurgeneeskundige. Praktijk voor stress gerelateerde en onbegrepen klachten. O.a. burn-out, voeding & spier gerelateerde klachten. Auriculo (oor acupunctuur),  Asyra PRO, chakra model, cupping, bindweefselmassage, trainingstherapie,  kinesiotape toepassingen en dry needling specialist. Behandeling van kinderen en volwassenen. Lid van de KNGF en VBAG & SRBAG.  

 


Ranica Heinemann bc, praktijk Breinspijker, Fortius 8, 2134 DK  Hoofddorp, breinspijker.nl, info@breinspijker.nl,  06 1683 8042

Resumé: Natuurgeneeskundig Therapeut, Orthomoleculair  en BSM-de Jong therapeut, tevens therapeut Geïntegreerde Technieken volgens methode Frank de Bakker, klanktherapeut (Johansen Sound Therapy), Schrijfdans, Visuomotoriek volgens methode van Will Missot, FON oogscreener , coach ‘Ik leer anders’. 
Praktijk Breinspijker heeft drie pijlers: Geïntegreerde Technieken, Orthomoleculaire Geneeskunde waarbij gebruik wordt gemaakt van bio resonantie (Asyra PRO) en BSM-de Jong therapie. Ranica behandelt volwassenen en kinderen met ontwikkelings, leer- en/of gedragsproblemen. Zij zoekt naar de primaire oorzaak van klachten of verstoringen en probeer de effecten van die oorzaak middels m.n. een fysiek oefenprogramma, opheffen van fysieke blokkades en aanpassing van voedingsgewoonten te neutraliseren.


Peter van der Lee, praktijk Acupunctuurhoofddorp, Markenburg 131, 2135 DX, Hoofddorp, acupunctuurhoofddorp.info, info@acupunctuurhoofddorp.info, 023 5654906 

Resumé: Peter is fysiotherapeut, haptonoom, manueel therapeut, acupuncturist en Asyra PRO therapeut. Complementair opleiding gevolgd als orthomoleculair therapeut en kinesiologie.

Peter is sinds 1986 werkzaam als fysiotherapeut. Scholing gevolgd in de haptonomie, manuele therapie, orthomoleculaire therapie, kinesiologie en acupunctuur volgens de stammen en takken. In 2003 ervaring opgedaan met de bicom en mora bioresonantie therapie. Nu werkzaam met het Asyra PRO® systeem. Aangesloten bij de KNGF en NVA.

 


Anna Engel, Natuurgeneeskundige Praktijk Amplitude, Voorstraat 16, 2201 HV  Noordwijk ZH, praktijkamplitude.nl, info@praktijkamplitude.nl, 071 3611180 / 06 36404046

Resumé: Anna Engel is Verpleegkundige, erkend Kinesioloog, TotaalBalans therapeut, Auriculo (ooracupunctuur) Radionica therapeut, Asyra PRO therapeut & Levenscoach. Sinds 2005 behandel en begeleid zij kinderen en volwassenen met uiteenlopende fysieke en mentale klachten. Zij heeft veel ervaring met chronische en vage klachten, Burn-out, stress gerelateerde klachten & angsten. Aangesloten bij VBAG en RBNG. Yvonne van Schijndel, praktijk voor Natuurgeneeskunde, Herenstraat 50, 2271 CJ  Voorburg,
balansprogramma.nl, natuur@casema.nl  06-20960957

Resumé: Yvonne is Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut en startte haar eigen praktijk in Voorburg. Zij begon als Verpleegkundige o.a. in het buitenland. Zij is zich gaan verdiepen in de natuur- en energetische geneeswijzen en daar ligt dan ook haar passie: Mensen helpen om de balans in hun leven te (her)vinden. Zij is Asyra PRO therapeut, NLP
practitioner, volgde een opleiding Natuurvoedingsadviseur en behaalde het diploma van de opleiding Energetische Geneeswijzen. Lid BATC en aangesloten bij de RBNG.Marijke de Keijzer - Moes, Praktijk voor Orthomoleculaire Geneeskunde en Bioresonantie Therapie, Kleihoogt 7, 2651 KV  Berkel en Rodenrijs, marijkedekeijzer.nl, info@marijkedekeijzer.nl  06-41739556

Resumé: Marijke studeerde in 2004 af als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Na als zodanig actief te zijn geweest in de sportwereld bracht haar altijd aanwezige belangstelling voor natuur, gezondheid en voeding Marijke er toe om in 2011 te starten met de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut. Gegrepen door deze materie rondde zij de opleiding in 2012 af en startte direct met de vervolgopleiding klinische Psycho - Neuro- Immunologie (kPNI) om haar kennis te verbreden en te verdiepen. In 2013 volgde zij tevens de opleiding tot geregistreerd Asyra PRO therapeut. Lid van: MBOG
Emmy Vos,  Praktijk Res-Novare, Havenstraat 133, 2652 BS Berkel en Rodenrijs,
res-novare.nl, info@res-novare.nl, 06-41948400

Resumé: Orthomoleculair therapeut volgens de kPNI (klinische-psycho-neuro-immunologie) en Asyra PRO therapeut. Gespecialiseerd in hoog-sensitiviteit, chronische klachten, vage klachten, stress, Lyme, etc. Aangesloten bij de MBOG.

 
Marianne Zuurmond, Praktijk Het Madeliefje, Handellaan 16, 2671 VC  Naaldwijk, praktijkhetmadeliefje.nl
, mszuurmond@live.nl, 06 14 42 53 50

Resumé: Na het behalen van mijn diploma als medisch analist ben ik me gaan verdiepen in de alternatieve geneeswijzen.  Begonnen met touch for health, natuurgeneeskundig therapeut, Reiki en de one-brain methode. Ook heb ik verschillende massage cursussen gevolgd. Met de ontdekking van de Asyra PRO vielen voor mij de puzzelstukjes in elkaar.  Behaalde diploma’s:  Asyra PRO therapeut, natuurgeneeskundig therapeut, Reiki-master. Aangesloten bij de NOAG en lid van de BATC.
Daisy J. Geijsendorpher-Kastelein, Sauerdal 42, 2904 DE Capelle aan den IJssel,
healthy2be.nl info@healthy2be.nl, 06-50846195

Resumé: Orthomoleculair voedingstherapeut en Asyra PRO therapeut. Tevens 3 weeks Life Transformation Program gevolgd bij Hippocrates Health Institute in Amerika met bijbehorende lezingen. Lid van beroepsvereniging MBOG.

Corinne van Dijkhuizen, Praktijk VitaVita, Statenweg 34 D, 3039 JC  Rotterdam, vitavita.nl, corinne@vitavita.nl, 06-36103262

Resumé: Corinne is BATC Natuurgeneeskundig therapeut, Asyra PRO Therapeut, voedingsdeskundige, darmspecialist, (top)sportbegeleider en docent therapeutische toepassingen en Sportvasten Praktijk. In de praktijk 'VitaVita' vindt behandeling plaats van oorzaken op het gebied van vermoeidheids,- darm,- huid,- gezondheidsklachten en overgewicht. Tevens programma's 'Op goed gewicht' en verbetering (top)sportprestaties.

Petra van Vliet, Praktijk Equilibre, Christoffelkruid 24, 3068 RD  Rotterdam, praktijk-equilibre.nl,
info@praktijk-equilibre.nl, 06-38577307

Resumé: Petra is psychosociaal therapeut, EMDR therapeut en Asyra PRO  therapeut. Ze is gespecialiseerd in eetstoornissen en eet- en gewichtsproblematiek, verslavingsproblematiek, traumaverwerking, negatief zelf- en lichaamsbeeld, hoogsensitiviteit, chronische pijn, chronische stress, psychosomatische klachten, burn-out. Ze werkt vanuit verschillende locaties in de regio Rotterdam/Albrandswaard. Ze is lid van beroepsverenigingen: LVPW en RBCZ (voorheen RBNG).
Monique van Kwawegen, Vitaliteitspraktijk Mzani, Pernisser molenweg 41,  3195 GG
Pernis-Rotterdam, mzani.nl, praktijk.info@mzani.nl, (per 1 mei 2014), 06-20751022

Resumé: Orthomoleculair voedingsdeskundige, Asyra PRO therapeut, ervaringsdeskundige met betrekking tot allergische voeding. Werkt in de praktijk met voedings- een leefstijladviezen. Desgewenst kan er op locatie behandeld worden.Caroline de Haas, Instituut Essence, Prs. Irenestraat 6b, 3261 AP  Oud-Beijerland, instituutessence.nl, info@instituutessence.nl0186-624888.

Resumé: Natuurgeneeskundig therapeut, Orthomoleculair Therapeut, Asyra PRO therapeut. 
 


Belgie:

                       
Naam,  Adres,  Postcode  Plaats,  Website,  Emailadres,  Telefoon

Steven Peeters, Praktijk Viola vzw, Zelemsebaan 57, 3560 Lummen,
viola-vzw.org, violavzw@telenet.be, +32 (0) 15.33.92.70 gsm + 32 (0) 475.46.56.75
 
Resumé: praktijk voor natuurlijke gezondheidszorg met aandacht voor het mentale ( SAM, EFT, Trauma Healing), het structurele ( verscheiden massage technieken, NST) en het fysische ( voeding, darmsanering, orthomoleculaire ondersteuning,..) ondersteund met toegepaste kinesiologie (NRT) en de Asyra PRO, Reiki.  Ook praktijk in Nederland, zie boven.
Lid van VBAG, VGB, BBNa, RBNG.

Nathalie Albrecht, St Lambertusstraat 15 2600 Berchem (Antwerpen), hetveld2600@gmail.com, Gsm: +32 (0)477421787

Resumé: Het Veld, praktijk voor bioresonantie en energetische harmonisering. Asyra PRO Therapeut.
Natascha Vantuykom, Praktijk MyLifeCoach, Sint Annastraat 45, 3560 Lummen,
mylifecoach.be, info@mylifecoach.be, +32 (0) 473 53 59 69 

Resumé: praktijk voor natuurlijke gezondheidszorg, voeding, stress- en pijnreductie, relaxatie en ontspanning, Asyra PRO behandeling.  MyLifeCoach is een gezondheidspraktijk die enkel werkt met methodes om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te versterken. Bij MyLifeCoach wordt er echt tijd gemaakt voor jou. Samen met MyLifeCoach ga jij aan de slag om de oorzaak van klachten op te sporen. Hierbij wordt dus niet enkel gekeken naar symptoombehandeling, maar vooral naar de oorzaak. Elke sessie is maatwerk, waarbij jij volledige begeleiding krijgt naar een nieuwe gezonde levensstijl zonder grote impact op jouw huidige gewoonten. MyLifeCoach heeft de visie dat er niet zoiets bestaat als een 'One-size-fits-all'-dieet dat voor iedereen goed is. Het lichaam heeft bouwstoffen en energie nodig die je uit voeding haalt. Een individueel en op jouw levensstijl aangepast voedingsadvies zorgt voor een gemakkelijke vertering, optimale vitaliteit en een gezond lichaam. Het zorgt ervoor dat jij lekker in je vel zit!  


Michel Hubert Dr., 41 rue Haut Baty, 5060 Sambreville,
michel.hubert@docs.be, +32 (0) 495 923181 

54 Avenue de Tervuren, 1040 Bruxelles, michel.hubert@docs.be, +32 (0)71 741790 

Résumé : Docteur en médecine, Formations en énergétique médicale :  Les lois de l évolution créatrice (Prof. Zeberio), Analyse et Ré information Cellulaire  (Dr Laroche), Holoénergie (Dr Grospas).
Formations en psychologie type Jungienne:  Inversion par le ressenti psycho émotionnel (Prof. Lerminiaux),  Images de transformation (Marie Lise Labonté),   Analyses de rêves (Nicolas Bornemisza).  Homéopathie uniciste, Phytothérapie, Médecine nutritionnelle et fonctionnelle, Symbolisme du corps humain, Bio résonance photonique avec Asyra PRO.


Curacao:
 
Name,  Address,  Zip  Place,  Website,  Emailaddress,  Phone

Maarten van Zadelhoff, Huisartspraktijk M. Van Zadelhoff  NV, Kaminda Elektrishen 24, Curacao, zadelhoffmv@gmail.com

Duitsland:


Name,  Address,  Zip  Place,  Website,  Emailaddress,  Phone

Dipl.Biol.Blandina Schwalb, Munster GaBchen 7, 51375  Leverkusen naturheilpraxis-schwalb.de  +49 (0)214-5006997

Dr. Med. Ute Wittmann, Burgschmietstr.41, 90419  Nürnberg, 
praxis.drwittmann@gmx.de  +49 (0) 911-3775439

Liechtenstein:

Name,  Address,  Zip  Place,  Website,  Emailaddress,  Phone

Dr. Markus Kindle SCG/ECU, Praxis Dr. Kindle, GiessenstraBe 2, 9491 Ruggell, Liechtenstein, chiropraktik.li, markus.kindle@chirosuisse.ch, +423/37377


Finland:

 

Name,  Address,  Zip  Place,  Website,  Emailaddress,  Phone

Kari Vaartio,  Kuusitie 20, 05470
Hyvinkää, nahkari.fi, kari.vaartio@pp.inet.fi  0400-646000 


Oman:

 

Name,  Address,  Zip  Place,  Website,  Emailaddress,  Phone

Mrs. Naeema Al Mandhari, Way No. 7649, Hse No. 7797, Al Ansab, Muscat, Oman, prdqry@gmail.com, Mobile Phone No. 0096899213596 

                                                        
 


           
  

Home
Asyra systeem
Therapeuten/Artsen
Opleidingen
Contact
Links
Scenar
Asyra System English
Bio-Energetic Medicine